Egyéni gyógytorna kezelések

Szülésfelkészítés

Közeleg az az időpont, amikor gyermeke világra jön! Ez egy egész életet meghatározó esemény, melyből hiszem, hogy párja sem maradhat ki, neki is meg kell élnie, önnel együtt. Sokan annak ellenére, hogy lelkük mélyén szeretnének részesei lenni a nagy eseménynek, attól való félelmükben, hogy nem tudják, mit tehetnek, vagy hogyan segíthetik párjukat, nem merik felvállalni a részvételt!

Ebben szeretnék segíteni azzal, hogy elmondom, az Önök igényeinek megfelelően, illetve megtanítom gyakorlatban a különböző légzéstechnikákat, szülés alatti testhelyzeteket, illetve ismertetem az alkalmazható masszázspontokat a szülés folyamatába illesztve!


Kismama torna

Amennyiben valamilyen betegsége volt, már a várandósság előtt, illetve problémák jelentkeztek a terhesség alatt, és speciális mozgásprogramra van szüksége, vagy csak nem rendszeres az időbeosztása, illetve az idejét már meglévő gyermekével szeretné tölteni, de tornázni is szeretne a terhessége alatt, akkor Önnek az egyéni kismamatorna a megfelelő választás. Ebben az esetben kényelmesen, lakásán, az általam biztosított eszközökkel végezheti állapotának megfelelő mozgásprogramját!


Női gáttorna

Amennyiben ön elfoglalt, és nem tud rendszeresen fix időpontú csoportfoglalkozásokra járni, vagy csak nem szeretné kívülállókkal is tudatni egészségügyi problémájának jellegét, betegségét, válassza az egyéni tornát. Legalább heti két alkalommal kell kezelésben részesülnie, illetve a többi napon egyedül kell végezni a megbeszélt gyakorlatokat ahhoz, hogy eredményt érjen el, és életében pozitív változás álljon be!


Férfi gáttorna

Amennyiben Önnél vizelettartási problémát, vagy prosztata megbetegedést állapítottak meg, esetleg műtét utáni felépüléséhez van szüksége gyógytornára, vagy egyszerűen csak szeretné megelőzni a bajt, a megfelelő megoldást találta meg. Rendszeresen végzett speciális gyakorlatok segítségével pozitív változást érhet el, rövid időtartamon belül.


Baleseti sérülések,
műtét utáni rehabilitáció

Önnek valószínűleg egy baleset következtében létrejött szalagsérülés, törés, vagy ficam után a minél jobb fizikai állapot elérésének érdekében speciális mozgásprogramot kell végeznie, vagy más jellegű műtét után lábadozik. Mindkét esetben speciális mozgássor alkalmazására van szüksége, melyet az Ön állapotjavulásának megfelelően alakítunk ki, míg a végleges, jó általános állapotot el nem érjük.


Testsúlycsökkentő programok

Ha ön éppen most határozta el, hogy egészsége érdekében lefogy, és ennek megvalósításához speciális mozgásprogramot szeretne végezni, a megfelelő helyet és módszert választotta! Rendszeresen - kezdetben sűrűbben, egyéni megbeszélés alapján tornázik velem -, majd amennyiben beállítottuk a mozgásprogramját állapotának, és terhelhetőségének megfelelően, önállóan is végezheti gyakorlatait, rendszeres ellenőrzéssel, míg célját el nem értük! A későbbiekben is szívesen segítségére leszek, ha egy kis erőre lesz szüksége, hogy elért ideális testsúlyát meg tudja tartani.


Relaxáció

Napjaink túlhajszolt életritmusának köszönhetően folyamatos feszültségben élünk, mely negatívan hat emberi kapcsolatainkra, gondolkodási képességünkre, illetve különböző betegségeket hozhat létre. Ebben az esetben a legfontosabb megelőzés, a különböző relaxációs módszerek rendszere alkalmazása.


Gerinctorna

Ha önnél orvosai gerincbetegséget állapítottak meg, pl: gerincsérvet, meszesedést, kopást, illetve gyulladásos állapotot, stb. és elrendelték a tornát, akkor Önnek a legjobb megoldás az egyéni torna, amely esetében pontosan betegségének, korának, tüneteinek, általános erőnlétének megfelelő kezelésben részesülhet.


Prevenciós torna

Az életkor előrehaladásával kondíciónk romlik, a különböző megbetegedésekkel szembeni ellenálló képességünk csökken. A megelőzés (prevenció) szerves része a testmozgás. Amennyiben Ön rádöbbent, hogy változtatnia kell eddigi életvitelén, egyéni állapotának felmérése után összeállítom az Ön számára szükséges mozgásprogramot - illetve az Ön igényei szerint gyakorlatban is segítek a kivitelezésben -, mellyel valószínűleg legnagyobb eséllyel előzheti meg az Önt fenyegető betegségeket.


‹‹ vissza az oldal tetejére ››

© 2011 Dr. Hock Márta. Minden jog fentartva.
Webdesign: Inform X - C5AP1
gyógytorna, gyógytorna Pécs, gyógytornász Pécs, gyógytornász tanár, gyógytornász oktató, fizoterápia, rehabilitáció, műtét utáni torna, műtét utáni rehabilitáció, torna, intim torna, intimtorna, férfi intimtorna, férfi intim torna, inkontinencia, terhes torna, gát torna, kismama torna, Hock Márta